050 3128731     INFO@SMANTVLOEREN.NL

Renovatie

U wilt uw parket of houten vloer laten schuren? Op een vloer wordt geleefd. Dit betekent dat hij vroeg of laat toe kan zijn aan een renovatie.

Als een vloer niet regelmatig onderhouden wordt, dan kan deze na verloop van tijd lelijk worden. Slijtageplekken, beschadigingen en doffe plekken zijn dan het gevolg. Door middel van vloerrenovatie zorgen wij ervoor dat uw vloer er weer als nieuw uit ziet en u er weer optimaal van kunt genieten.

Uw vloer wordt dan geschuurd met een bandschuurmachine in een aantal schuurgangen tot de vloer kaal is, waardoor alle krasjes en slijtageplekken verdwijnen, de kanten worden geschuurd met een kanten schuurmachine en de eventueel aanwezige V-groef wordt geschuurd of uitgefreesd. Oneffenheden, scheuren en gaatjes worden dichtgemaakt met een houtpasta.

Hierna wordt de vloer gestofzuigd en machinaal geolied of gelakt.

Een renovatie geeft u de mogelijkheid om uw huidige vloer op te knappen of om voor een duurzame nieuwe uitstraling te gaan.

Onze ervaren parketteurs kunnen uw houten vloer schuren, lakken of oliën uw bestaande vloer zodat deze er weer als nieuw uitziet.

Is uw vloer toe aan een renovatie? Wilt u weten of wij uw vloer kunnen renoveren? Of wilt u ons inschakelen voor het onderhoud van uw vloer? Wij adviseren u graag. Maak een afspraak met onze experts.

CONTACT

Hoendiep 97D-3
9718 TE Groningen
Tel. 050-3128731
info@smantvloeren.nl

(LET OP: navigeer naar HOENDIEP 99. Pand tegenover Profijt meubel / Bruynzeel keukens)

OPENINGSTIJDEN

Maandag     gesloten
Dinsdag       10:00 – 17:00
Woensdag   10:00 – 17:00
Donderdag  10:00 – 17:00
Vrijdag          10:00 – 17:00
Zaterdag      10:00 – 17:00
Zondag         gesloten

PARKEREN

Bij Smant Vloeren kunt u
GRATIS PARKEREN