050 3128731     INFO@SMANTVLOEREN.NL

Traditioneel parket

Traditioneel parket bestaat uit massief houten tapis stroken die bij installatie stuk voor stuk aan uw ondervloer vernageld en verlijmd worden. Anders dan bij overige houten vloeren, wordt traditioneel parket bij u thuis geschuurd, gevuld en afgewerkt met een lak of olie.
Tapis kan meerdere keren geschuurd worden, waardoor een zeer lange levensduur kan worden behaald. De latjes liggen strak tegen elkaar aan en worden aan de onderkant volledig verlijmd.
De tussenvloer wordt op zijn beurt verlijmd op de bestaande zandcement-, beton- of anhydrietvloer met als voordeel dat de vloer zeer stil is.

Deze manier van leggen zorgt voor één van de meest stabiele parketvloeren die er zijn en die nauwelijks reageren op normale luchtvochtigheidsverschillen.
De echte Tapisvloer herkent u aan de gevulde spijkergaatjes, deze vallen nauwelijks op. De vloer wordt na het leggen geschuurd, gevoegd met voegenkit en houtstof en daarna afgewerkt.
Hierbij heeft u keuze uit verschillende afwerkingsmogelijkheden zoals olie, hardwax of lak.

Kiest u voor traditioneel parket dan kiest u voor een echt stukje vakmanschap in uw huis. Er zijn talloze kleuren en maten beschikbaar. Uniek aan traditioneel parket is dat het in vele patronen beschikbaar is. Veel gekozen patronen zijn de visgraat, hongaarse punt of een blokpatroon. Haast alles is mogelijk, zelfs een eigen ontwerp. Ziet u traditioneel parket helemaal ‘liggen’? In onze showroom in Groningen hebben wij diverse patronen en kleuren uitgestald. Kom gerust langs voor een vrijblijvend gesprek.

CONTACT

Hoendiep 97D-3
9718 TE Groningen
Tel. 050-3128731
info@smantvloeren.nl

(LET OP: navigeer naar HOENDIEP 99. Pand tegenover Profijt meubel / Bruynzeel keukens)

OPENINGSTIJDEN

Maandag     gesloten
Dinsdag       10:00 – 17:00
Woensdag   10:00 – 17:00
Donderdag  10:00 – 17:00
Vrijdag          10:00 – 17:00
Zaterdag      10:00 – 17:00
Zondag         gesloten

PARKEREN

Bij Smant Vloeren kunt u
GRATIS PARKEREN