050 3128731     INFO@SMANTVLOEREN.NL

Laminaat

Laminaat is een natuurlijk product dat bestaat uit samengeperste lagen houtvezels (MDF of HDF). Onze laminaat vloeren zijn aan de boven- en onderzijde bedrukt met een dikke papierlaag die behandeld is met een keiharde melamine harslaag. Dit maakt onze laminaat vloeren zeer slijtvast.

Kiest u voor een laminaat vloer, dan kiest u voor een betaalbaar natuurlijk product met een lange levensduur. In combinatie met de juiste ondervloer is laminaat goed geschikt voor vloerverwarming. Ook geluidsoverlast kan goed gedempt worden met de juiste ondervloer.

De laminaat vloeren van Smant zijn bijna niet van echte houten vloeren te onderscheiden. U kunt kiezen uit diverse dessins, structuren, kleuren en plankmaten. In onze showroom te Groningen hebben wij een ruim assortiment laminaat uitgesteld. Kom gerust eens binnen lopen.

 

Wat is een quickstep laminaatvloer?

Een laminaatvloer is een gelaagde vloer met als basis een watervaste, gelijmde HDF-plaat (High Density Fibre) als kern. Alle Quick-Step laminaatvloeren bestaan uit vier verschillende lagen:

1. Een transparante, slijtbestendige bovenlaag die bescherming biedt tegen vlekken, schokken, krassen, schroeiplekken en huishoudelijke chemische producten.
2. Een decorlaag: een foto met zeer hoge resolutie van echt hout of echte tegels, die met geavanceerde druktechnieken wordt gereproduceerd en wordt afgewerkt met melaminehars.
3. Een uiterst duurzame, stabiele, vochtbestendige HDF-kernplaat die gelijmd is.
4. Een tegenlaag die garandeert dat de plaat perfect evenwichtig is en niet zal kromtrekken of doorzakken wanneer ze correct wordt geplaatst en onderhouden.

 

CONTACT

Hoendiep 97D-3
9718 TE Groningen
Tel. 050-3128731
info@smantvloeren.nl

(LET OP: navigeer naar HOENDIEP 99. Pand tegenover Profijt meubel / Bruynzeel keukens)

OPENINGSTIJDEN

Maandag     gesloten
Dinsdag       10:00 – 17:00
Woensdag   10:00 – 17:00
Donderdag  10:00 – 17:00
Vrijdag          10:00 – 17:00
Zaterdag      10:00 – 17:00
Zondag         gesloten

PARKEREN

Bij Smant Vloeren kunt u
GRATIS PARKEREN